Siliconen kinderbestek

24,95

Het siliconen kinderbestek is voor de kleintjes die zover zijn om met je mee te eten.

Het siliconen kinderbestek van Smikkels is voor de kleintjes die zover zijn om met je mee te eten. Wil jouw kindje ook alles doen wat jij doet? Echt zelf eten met mes en vork? Dan is deze veilige kinderset ideaal. Het bestek bestaat uit een veilig mes met afgeronde punt en een stevige vork en lepel. Het siliconen kinderbestek is speciaal gemaakt voor kleine kinderhandjes. De zachte siliconen grip geeft ze houvast. Zo kunnen ze goed oefenen met het snijden van hun eigen boterham of het prikken in een stukje aardappel. Dit is ook meteen goed voor de verbetering van de motoriek. Na het eten kan het siliconen kinderbestek gewoon in de vaatwasser. Zelf eten wordt een feest met het veilige kinderbestek van Smikkels. 

Dit mooie duurzame en praktische siliconen kinderbestek is verkrijgbaar in 4 kleuren. Het bestek past mooi bij het andere kinderservies van Smikkels. Leuk te combineren met bijvoorbeeld een bijpassend siliconen bordje voor de boterham of een drinkbekertje.

Siliconen en RVS zijn duurzaam en vrij van BPA en PVC. Bovendien neemt roestvrij staal (RVS) geen geurtjes, kleuren en smaken over van etenswaren.

Voor het eerste gebruik het veilige siliconen kinderbestek in een sopje met de hand of in de vaatwasser wassen.

Kleuren

Blauw, Geel, Groen, Roze

Materialen

Roestvrijstaal (RVS), Siliconen

Dit vind je misschien ook interessant

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>