Siliconen kinderbeker (wit)

14,95

De duurzame kinderbeker van Smikkels is gemaakt van zacht siliconen. Deze set bestaat uit een beker, een deksel en een rietje.

De siliconen kinderbeker (wit) van Smikkels is gemaakt van zacht siliconen. Deze set bestaat uit drie onderdelen, een drinkbeker, een deksel en een rietje. Ideaal om je kleintje zelfstandig te leren drinken uit een beker én met een rietje. Door het kleine formaat kunnen kinderen het drinkbekertje goed vastpakken. De verzwaarde bodem geeft het siliconen bekertje meer stabiliteit. Deze mooie drinkbeker heeft een afneembare deksel zo kan je deze met of zonder rietje gebruiken. De kinderbeker zonder rietje en deksel kun je lang doorgebruiken.

De duurzame siliconen kinderbeker van Smikkels is verkrijgbaar in 4 zacht witte versies en 4 mooie gekleurde variaties. Je kan kiezen uit de kleuren groen, geel, roze en blauw. Leuk te combineren met bijvoorbeeld een bijpassend siliconen kinderbordje voor de boterham of een kinderkommetje voor de eerste hapjes.

Een zacht siliconen bekertje is extra fijn voor het gevoelig tandvlees van je baby en met doorkomende tandjes. De siliconen kinderbekers zijn geschikt voor zowel koude als warme dranken.

De drinkbeker is onbreekbaar, vrij van BPA en vaatwasserbestendig. Geschikt voor magnetron, oven en vriezer

Voor het eerste gebruik de siliconen kinderbeker in een sopje met de hand of in de vaatwasser wassen.

Kleuren

Blauw, Geel, Groen, Roze

Dit vind je misschien ook interessant

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>