Siliconen kinder dinerset

49,95

De siliconen kinder dinerset is voor kleintjes die zover zijn om met je mee te eten.

De siliconen kinder dinerset van Smikkels is voor kleintjes die zover zijn om met je mee te eten. Het duurzame en veilige kinderservies is gemaakt van siliconen en bevat een kommetje, een bordje, bestek en een beker met deksel en rietje. Siliconen voelt zacht aan voor de kinderhandjes, is onbreekbaar en geeft een stevige grip. Dit is een fijne complete kinder dinerset die van eten aan tafel een echt feestje maakt.

Het veilige silicone kinderservies is een mooie eerste stap naar zelfstandig leren eten. Siliconen heeft van nature een anti-slip werking. Zo verschuiven het bordje en kommetje niet zomaar weg tijdens het eten. De opstaande rand houdt het eten ook in het bordje wanneer je kindje oefent met zelfstandig eten. Het kinderbestek bestaat uit een veilig mes met afgeronde punt en een stevige vork en lepel. De zachte siliconen grip geeft ze houvast.

Dit duurzame siliconen kinderservies is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit groen, roze, geel en blauw. Leuk om cadeau te doen bij de geboorte of verjaardag. Het kinderbestek, de kinderbeker, het kommetje en het kinderbordje zijn ook los te verkrijgen.

Alles, behalve het bestek, kan in de magnetron. Na gebruik mag alles in de vaatwasser. De veilige siliconen producten zijn vrij van BPA en PVC.

Voor het eerste gebruik de siliconen kinder dinerset in een sopje met de hand of in de vaatwasser wassen.

Kleuren

Blauw, Geel, Groen, Roze

Materialen

Roestvrijstaal (RVS), Siliconen

Dit vind je misschien ook interessant

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>