Siliconen kinderbordje met bestek

24,95

Het duurzame siliconen kinderbordje met bestek van Smikkels is gemaakt voor kinderen die met zelfstandig eten beginnen. De set bevat een bordje, een mes en vork.

Beschrijving

Het duurzame siliconen kinderbordje met bestek van Smikkels is gemaakt voor kinderen die met zelfstandig eten beginnen. Gemaakt van siliconen en RVS. De set bevat een bordje, een mes en vork. Het bordje en de handvatten zijn gemaakt van siliconen. Dit voelt zacht aan voor de kinderhandjes, is onbreekbaar en geeft een stevige grip. 

Deze set is daarom een mooie eerste stap naar zelfstandig leren eten. Siliconen heeft van nature een anti-slip werking. Zo verschuift het bordje niet zomaar weg tijdens het eten. De opstaande rand houdt het eten ook in het bordje wanneer je kindje oefent met zelfstandig eten.

Het siliconen kinderbordje met bestek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en leuk om te combineren met het andere kinderservies van Smikkels.

Het bordje is geschikt voor zowel warm en koud eten. De set is onbreekbaar, vrij van BPA en vaatwasserbestendig. Het bordje is geschikt voor magnetron, oven en vriezer.

Voor het eerste gebruik het bordje en bestek in een sopje met de hand of in de vaatwasser wassen.

Extra informatie

Kleuren

Blauw, Geel, Groen, Roze

Materialen

Roestvrijstaal (RVS), Siliconen

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>