RVS Drinkfles 350ml

19,95

Een veilige lekvrije drinkfles voor school of onderweg. Sterk en duurzaam, inclusief afsluitdop en rietjesdop.

Dop voor drinkfles - Zwart

Onze flessen worden standaard geleverd met WITTE DOPPEN. Liever een stoere zwarte dop?

Rietjesdop voor drinkfles - Zwart

Onze flessen worden standaard geleverd met WITTE DOPPEN. Liever een stoere zwarte rietjesdop?

Een leuke, veilige, lekvrije en herbruikbare drinkfles is een must-have voor kinderen die naar school gaan of sporten. Vooral als ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Kleintjes krijgen dorst van al het spelen, dus een goed gevulde drinkfles is altijd handig.

De RVS drinkfles van Smikkels is lekvrij, maar ook sterk en duurzaam door gebruik van staal en PP kunststof. Daarnaast zijn onze RVS flessen voorzien van een mat glanzende poedercoating tegen krassen. Deze materialen bevatten geen BPA en PVC. Bovendien neemt roestvrij stalen (RVS) geen geurtjes, kleuren en smaken over van etenswaren. Een veilige lekvrije drinkfles om mee te geven aan je kind naar school of onderweg. Een duurzaam alternatief voor pakjes drinken of plastic drinkflessen.

Standaard krijg je bij de lekvrije rvs drinkfles twee doppen. Een afsluitdop en ook een rietjesdop. Hierdoor is de fles op verschillende manier te gebruiken, als drinkbeker, drinkfles met rietje en sportfles. De rietjesdop is makkelijk afsluitbaar en ideaal om je kindje zelf te laten drinken. De drinkfles en de doppen houd je het langst mooi door ze met de hand af te wassen. Daarom hebben we er een handig borsteltje bij gedaan, zodat je eenvoudig het rietje schoon kunt maken.

De drinkfles van Smikkels is een duurzaam en veilig alternatief voor je kind om mee te nemen naar school of onderweg. Gebruik hem als waterfles of vul hem met melk. De RVS drinkfles past perfect in de kinderrugzak van Smikkels. Leuk met een bijpassende lunchbox en fruitbakje.

Drinkflessen van RVS zijn duurzaam omdat ze niet zomaar barsten of scheuren. In de loop van de jaren zullen ze wat deukjes oplopen, maar dit heeft geen invloed op de functie van de drinkbeker. RVS-flessen gaan daarom jarenlang mee. Met de verschillende doppen, rietjes en draai dop, kan de fles worden aangepast aan de situatie waarin hij wordt gebruikt. Dit maakt het een ideale drinkfles voor school en onderweg om te drinken en hij is ook nog eens lekvrij!

Bij al onze flessen zitten de roomwitte doppen maar we hebben ook stoere zwarte standaard doppen en rietjesdoppen beschikbaar. Deze kun je los bestellen.

Inclusief

Borsteltje, Rietjesdop, Standaard dop

Inhoud

350ml

Kleuren

Blauw, Geel, Groen, Roze, Zacht wit

Materialen

Kunststof (PP), Roestvrijstaal (RVS)

Dit vind je misschien ook interessant

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>