Katoenen slabbetje S

9,95

Dit kleine slabbetje van Smikkels is gemaakt van biologisch katoen. Duurzaam en lekker zacht. Ze zijn gemakkelijk om en af te doen door de knoopsluiting. Deze slabber is geschikt voor een baby tot ongeveer 8 maanden. De voorkant is van hydrofiel katoen, de achterkant van zacht katoenen badstof.

Fijne katoenen slabbetjes die veel vocht op kunnen nemen zijn onmisbaar in de uitzet van je baby. Je gebruikt een slabbetje tijdens het eten. Wanneer je baby aan de eerste hapjes toe is kan er best aardig geknoeid worden. Net als met het oefen van drinken uit een bekertje. Dan is het fijn wanneer je baby slab draagt zodat niet alle kleertjes meteen verschoond hoeven te worden.

Combineer het katoenen slabbetje van Smikkels met onze andere textielproducten, zoals de babydoeken en de monddoekjes. Ook matchen ze geweldig mooi met ons siliconen kinderservies.

De katoenen slabber is verkrijgbaar in de vier basis kleuren van Smikkels; geel, roze, groen en blauw. De slabbers blijven het mooist als je ze wast op 40 graden.

Kleuren

Blauw, Geel, Groen, Roze

Materialen

100% biologisch katoen

Leeftijd

0 – 8mnd

Dit vind je misschien ook interessant

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>