kraamcadeaus Smikkels, slabbetje, kinderkommetje, kinderbeker

Leuke kraamcadeaus voor de nieuwe baby en ouders

Als er een baby op komst is, dan wil je natuurlijk niets liever dan de ouders feliciteren en het nieuwe gezinslid verwelkomen met een leuk kraamcadeau. Maar wat geef je nou eigenlijk cadeau? In dit artikel geven we je inspiratie en tips voor de leukste kraamcadeaus!

Kleurrijke rompertjes en zachte dekentjes

Kleurrijke rompertjes en zachte dekentjes zijn altijd een veilige keuze als kraamcadeau. Geef bijvoorbeeld een set kleurrijke rompertjes in verschillende maten, zodat de baby altijd genoeg schone kleding heeft. Of kies voor een zacht dekentje om de baby warm te houden tijdens de koude dagen.

Speelgoed voor de ontwikkeling

Speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van een baby. Geef bijvoorbeeld een knuffel met verschillende texturen, zodat de baby kan voelen en ontdekken. Of kies voor een vrolijk gekleurd speelkleed met verschillende activiteiten, zodat de baby gestimuleerd wordt om te bewegen en te ontdekken.

Handige accessoires voor onderweg

Handige accessoires zijn altijd welkom voor ouders die veel onderweg zijn met de baby. Denk bijvoorbeeld aan een luiertas met genoeg vakjes om alle spulletjes in op te bergen, of een handige buggy organizer waarin flesjes, luiers en speeltjes passen.

Smikkels siliconen kinderservies en biologische textiel producten

Een ander leuk en praktisch kraamcadeau is het siliconen kinderservies van Smikkels. Dit servies is ideaal voor kleintjes die leren eten en drinken, omdat het niet kapot kan vallen en makkelijk schoon te maken is. Kies bijvoorbeeld voor een kinderkommetje, kinderbeker, bordje met bestek en meer. Daarnaast heeft Smikkels ook biologische textiel producten, zoals slabbetjes, babydoeken en baby bandana’s, die niet alleen zacht zijn voor de huid van de baby, maar ook duurzaam geproduceerd zijn.

Hopelijk hebben deze tips je geholpen om een leuk en passend kraamcadeau te vinden. Vergeet niet om het cadeau mooi in te pakken en te voorzien van een persoonlijk kaartje. Zo maak je niet alleen de ouders, maar ook de nieuwe baby blij!

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>