Baby Bandana slab (set) groen Smikkels baby

Waarvoor gebruik je een baby bandana?

Een baby bandana is een slabbetje dat speciaal is ontworpen voor baby’s. Meestal hebben ze een driehoekige vorm waarmee de hals van je baby bedekt kan worden. Ze worden ook wel bandana slab, zeversjaaltje, babysjaaltjes of kwijl sjaaltjes genoemd.

Wat is het verschil tussen een bandana slab en een gewone slabber?

Het belangrijkste verschil tussen een bandana slab en een gewoon slabbetje is het ontwerp. Een kwijlsjaaltje is ontworpen als een modieuze en stijlvolle accessoire die eruit ziet als een bandana of sjaal, terwijl een gewoon slabbetje functioneel is en gemaakt is om de kleding van je baby te beschermen tijdens het eten.

Waarom zou je een baby bandana kopen?

  • Ter bescherming van kleding: Baby’s kwijlen vaak, vooral wanneer hun tanden doorkomen. Door een zeversjaaltje te dragen, blijft de kleding van de baby droog en hoeft deze minder vaak gewassen te worden.
  • Als modeaccessoire: Een bandana is een stijlvolle en modieuze accessoire om de outfit van de baby aan te vullen. Er zijn veel verschillende kleuren en patronen beschikbaar om uit te kiezen.
  • Als huidbescherming: Door een bandana slab te dragen, wordt de huid van de baby beschermd tegen irritatie en uitslag door vocht en speeksel.

Bandana slabbetjes zijn ideaal voor baby’s die veel kwijlen of bij het doorkomen van tandjes, omdat het kwijl opvangt en voorkomt dat de kleding nat wordt en gaat irriteren.

Kortom, een babysjaaltje is een handig hulpmiddel voor ouders om de kleding van hun baby droog en schoon te houden, terwijl het ook kan dienen als een modieuze accessoire en helpt bij de bescherming van de huid van de baby.

In onze collectie verkopen we de bandana slab in een set van twee. De baby bandana’s zijn verkrijgbaar in vier kleuren: geel, groen, blauw en roze. Ze zijn gemaakt van biologisch katoen, wat ze duurzaam en heerlijk zacht maakt. De babysjaaltjes hebben een handige verstelbare druksluiting en bestaan uit twee lagen. De voorkant is van hydrofiel katoen en de achterkant is van zachte katoenen badstof.

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>