Asperges met aardappelpuree, ham en ei

Groentehapje Vanaf 8 maanden
Asperges met aardappelpuree, ham en ei

Over de ingrediënten

Asperges met aardappelpuree, ham en ei

Groentehapje Vanaf 8 maanden

Ingrediënten

  • Aardappel
  • Asperge
  • Boter
  • Ei
  • Ham

Bereidingswijze

Schil de (kruimige) aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in 20 minuten gaar. Schil de asperges en snijd ze in partjes van 2 a 3 cm. Kook de asperges in 15 minuten lekker zacht. Kook intussen het ei en snijd de ham in hele kleine stukjes.
Giet de aardappelen en de asperge af en voeg er de ham aan toe. Het ei pel je nog even en nu kun je alles met een staafmixer tot een prakje mixen. Voeg wat vloeibare margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

Volg bij de introductie van pinda’s en ei altijd het advies van je consultatiebureau. Lees hier meer over het vroeg introduceren van pindakaas en ei.

De Smikkels lunchbox

De RVS lunchbox van Smikkels is verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren. De lunchboxen zijn sterk en duurzaam door het gebruik van roestvrijstaal en bamboe. De bamboe deksel heeft een siliconen rand waardoor de broodtrommel lekvrij af te sluiten is. De lunchbox wordt geleverd met een siliconen elastiek. Roestvrijstaal (RVS) neemt geen geurtjes, kleuren en smaken over van etenswaren.

Lees meer

Smikkelstip – Alleen voor de baby?

Een prakje van aardappelen en erwten heet in een restaurant “erwtenmouse”. Heerlijk met asperges en zalm. Of het fruithapje van aardbeien. Heerlijk als toetje met een bolletje vanille-ijs op een warme zomerdag.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>