Bereidingswijze
Schil de avocado en de peer. Snijd de peer in stukjes en stoof in een bodempje water tot ze zacht is. Laat eventjes afkoelen. Haal de pit uit de avocado en snijd in stukjes. Pureer de stukjes samen tot een fijne moes.
Schil de avocado en de peer. Snijd de peer in stukjes en stoof in een bodempje water tot ze zacht is. Laat eventjes afkoelen. Haal de pit uit de avocado en snijd in stukjes. Pureer de stukjes samen tot een fijne moes.
Wanneer pasta-, macaroni- of rijsthapjes wat droog zijn als ze uit de vriezer komen, dan kun je dit makkelijk oplossen door er een beetje water doorheen te mengen. Dan wordt het weer lekker smeuïg.
Volg ons
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief blijf op de hoogte van nieuwe recepten, producten en aanbiedingen van Smikkels!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief blijf op de hoogte van nieuwe recepten, producten en aanbiedingen van Smikkels!