Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Banaan met sinaasappel

Ingrediënten

  • Banaan
  • Biscuit
  • Sinaasappel

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Deze klassieke combinatie kun je op verschillende manier bereiden. In het originele recept werd vroeger een babybiscuit verkruimeld om het hapje in te dikken. Vanwege de toegevoegde suikers aan deze koeken wordt dat nu afgeraden. In plaats daarvan kun je wat rijstebloem toevoegen.

Pers de sinaasappel. Schil de banaan en snij hem in plakjes. Prak de banaan en meng er 1 of twee schepjes rijstebloem doorheen, voeg sinaasappelsap toe tot de gewenste dikte. Meng het geheel goed door elkaar.

Schil de sinaasappel en snijd de partjes in stukjes. Schil ook de banaan en snijd deze in plakken. Voeg beide samen en pureer met de staafmixer tot een glad hapje.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
2 stemmen

Smikkelstip | Wat kan ik allemaal invriezen?

Je kan eigenlijk alles invriezen. Hapjes met banaan en avocado kunnen wat bruin verkleuren, maar dat doet niks af aan de smaak. Je kunt tegen het verkleuren eventueel wat citroensap toevoegen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie