Bananenpannenkoeken (glutenvrij)

Broodmaaltijd, Traktatie, Tussendoortje Vanaf 8 maanden
bananenpannenkoeken

Meer over de ingrediënten

Bananenpannenkoeken (glutenvrij)

Broodmaaltijd, Traktatie, Tussendoortje Vanaf 8 maanden

Ingrediënten

  • Banaan
  • Ei
  • Kaneel

Bereidingswijze

Prak 1 rijpe banaan met een vork. Doe de bananenpuree met 2 eieren in een kom en kluts goed door elkaar, voeg naar smaak kaneel toe.

Schep drie hoopjes in de hete koekenpan (beetje olie of boter) en bak tot de bovenkant ‘droog’ is, voorzichtig omdraaien. Deze hoeveelheid is voor 6 kleine pannenkoeken.

Serveer met een klontje roomboter, jam of honing.

Let op! Baby’s jonger dan een jaar mogen geen honing. Waarom dat is lees je hier.

in onze collectie

Smikkelstip – Vloeibare boter (margarine) en olijfolie

Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken. Om zich goed te ontwikkelen hebben baby’s en jonge kinderen goede vetten nodig. Goede vetten zitten in margarine en olie.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>