Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Blauwe bessen, appel en banaanpuree

Ingrediënten

  • Appel
  • Banaan
  • Blauwe bessen

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Voor dit lekkere fruithapje gebruik je een halve banaan, een halve appel en 1 handje blauwe bessen. Was de blauwe bessen voorzichtig onder stromend kraanwater. Haal de schil van de banaan. Schil de appel, verwijder het klokhuis. Snijd de appel en banaan in stukjes. Doe het fruit samen in een blender en pureer tot een gladde puree. Voor een hapje met wat meer structuur, kun je ook alleen de blauwe bessen en appel pureren en deze mengen met een geprakte banaan.

Je kan de appel zo gebruiken of eerst even kort stoven om hem iets zachter en zoeter te maken.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
0 stemmen

Smikkelstip | Start vroeg met de introductie van pinda en ei

Door vroeg pinda en ei te introduceren, kunnen veel allergieën worden voorkomen. Een voedselallergie kan ontstaan als voedsel via een beschadigde huid, zoals eczeem, in het lichaam komt. De huid is niet de juiste plaats om voor het eerst met voedsel in aanraking te komen.

Lees hier meer over vroege introductie van pinda en ei

Andere recepten met Appel

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>