Bloemkool hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Over de ingrediënten

Bloemkool hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Ingrediënten

  • Bloemkool
  • Boter

Bereidingswijze

Doe de bloemkool roosjes in een pan met een klein laagje water. Breng aan de kook en laat de bloemkool ongeveer 10 minuten koken. Daarna afgieten en met de de staafmixer pureren tot een glad papje. Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

Het kinderkommetje van Smikkels

Het duurzame kinderkommetje met lepel van Smikkels is gemaakt voor kinderen die beginnen met zelfstandig eten. De set bevat een kommetje en een lepel. Het kommetje en de lepel zijn gemaakt van siliconen. Dit voelt zacht aan voor de kinderhandjes, is onbreekbaar en geeft een stevige grip. Verkrijgbaar in 4 mooie kleuren.

De set is vaatwasserbestendig, kan in de magnetron en is vrij van BPA en PVC.

Lees meer

Smikkelstip – Waarom stoom je sommige fruitsoorten?

Harde fruit soorten kun je voor het verwerken in een babyhapje even stomen in weinig water. Dit pureert makkelijker en ze verkleuren dan ook niet. Maar dit moet niet. Vroeger was dit een richtlijn. Het zou de darmpjes van de baby’s minder belasten wanneer je het fruit eerst kookt.

Voor zacht fruit geldt overigens hetzelfde. Het hoeft niet, maar kan wel. Doe waar je jezelf het prettigste bij voelt en wat je makkelijk vindt.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>