Bloemkool hapje

Groentehapje Oefenhapjes
Bloemkool_B

Meer over de ingrediënten

Bloemkool hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Ingrediënten

  • Bloemkool
  • Boter

Bereidingswijze

Doe de bloemkool roosjes in een pan met een klein laagje water. Breng aan de kook en laat de bloemkool ongeveer 10 minuten koken. Daarna afgieten en met de de staafmixer pureren tot een glad papje. Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

in onze collectie

Smikkelstip – Scherpe smaak van fruit

Probeer bij de eerste fruithap een beetje rijstebloem er door te mengen, dat haalt de scherpe smaak van het fruit en het papje wordt minder dun zodat het beter op het lepeltje blijft liggen.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>