fbpx

Bloemkool hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Bloemkool hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe de bloemkool roosjes in een pan met een klein laagje water. Breng aan de kook en laat de bloemkool ongeveer 10 minuten koken. Daarna afgieten en met de de staafmixer pureren tot een glad papje. Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Hapje te dun?

Om bijvoorbeeld een fruithapje in te dikken kun je er baby biscuit doorheen kruimelen. Ook Johannesbroodpitmeel en rijstebloem kun je gebruiken om je hapje minder dun te maken.

Smaak van groente wat sterk?

Voeg aan de eerste groentehapjes wat gekookte aardappel toe, dit maakt de smaak van de groenten minder scherp.

Andere lekkere hapjes

Erwten puree

Hap hap hap.

Zalm met pasta en erwtjes

Smullen maar!

Zalm met aardappel en boontjes

Zoete aardappel met bloemkool en erwtjes

Hap hap hap..

Zalm met pasta en broccoli

Smullen maar

Zalm met aardappel en bloemkool

Wortel en pastinaak met rijst

Dat wordt smikkelen.

Selderij en bloemkoolpuree

Lekker zacht

Knolselderij bloemkool puree

Super smikkel hapje

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen