fbpx

Bonen hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Bonen hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Was de boontjes en haal de topjes eraf. Zet ze in ruim water op het vuur en breng aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken. Daarna afgieten en met de staafmixer pureren tot een glad papje. Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Wat doe ik met het eten dat ik over heb?

Bewaar geen babyvoeding die over is na het eten. Bacteriën hebben vrij spel omdat de lepel in en uit het mondje van je baby is geweest (soms in dat van jou) maar ook in en uit het eten.

Mag mijn baby honing?

Nee! Infantiel Botulisme is een levensgevaarlijk vorm van botulisme die veroorzaakt wordt door sporen van een bacterie die voorkomt in honing. Lees hier meer over het gevaar van honing.

Andere lekkere hapjes

Zalm met pasta en erwtjes

Smullen maar!

Zalm met aardappel en boontjes

Zalm met rijst en sperziebonen

Smikkelen!

Puree van pastinaak en knolselderij

Heerlijk winters hapje

Zalm met pasta en broccoli

Smullen maar

Zalm met aardappel en bloemkool

Wortel en pastinaak met rijst

Dat wordt smikkelen.

Knolselderijpuree van zoete aardappel

Broccoli en sperziebonen hapje

Groentebommetje!

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen