fbpx

Bonen hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Bonen hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Was de boontjes en haal de topjes eraf. Zet ze in ruim water op het vuur en breng aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken. Daarna afgieten en met de staafmixer pureren tot een glad papje. Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Smikkeltips!

Kookvocht bewaren

Bewaar wat kookvocht. Hiermee kun je een te stevig hapje wat smeuïger maken. Dit kun je ook doen door er wat opvolgmelk of borstvoeding door te mengen.

Scherpe smaak van fruit

Probeer bij de eerste fruithap een beetje liga te verkruimelen dat haalt de scherpe smaak van het fruit en het papje wordt minder dun zodat het beter op het lepeltje blijft liggen.

Andere lekkere hapjes

Zalm met pasta en erwtjes

Smullen maar!

Zalm met aardappel en boontjes

Zalm met rijst en sperziebonen

Smikkelen!

Wortel en pastinaak met rijst

Dat wordt smikkelen.

Knolselderijpuree van zoete aardappel

Puree van pastinaak en knolselderij

Heerlijk winters hapje

Zalm met pasta en broccoli

Smullen maar

Zalm met aardappel en bloemkool

Puree van avocado met zoete aardappel

Zo lekker!

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen