fbpx

Broccoli hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Broccoli hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe de broccoli roosjes in een pan met een klein laagje water. Breng aan de kook en laat de broccoli ongeveer 10 minuten koken. Daarna afgieten (eventueel wat kookvocht bewaren) en met de staafmixer pureren tot een glad papje. Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Kookvocht bewaren

Bewaar wat kookvocht. Hiermee kun je een te stevig hapje wat smeuïger maken. Dit kun je ook doen door er wat opvolgmelk of borstvoeding door te mengen.

Alleen voor de baby?

Een prakje van aardappelen en erwten heet in een restaurant “erwtenmouse”. Heerlijk met asperges en zalm. Of het fruithapje van aardbeien. Heerlijk als toetje met een bolletje vanille-ijs op een warme zomerdag.

Andere lekkere hapjes

Zalm met rijst en erwtjes

Zalm met rijst en sperziebonen

Smikkelen!

Zalm met pasta en broccoli

Smullen maar

Broccoli bataat hapje

Smikkelbibs..

Knolselderijpuree

Knolselderij bloemkool puree

Super smikkel hapje

Broccoli en sperziebonen hapje

Groentebommetje!

Rijst met avocado en bloemkool

Smullen maar!

Pastinaak puree

Heerlijk!

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen