fbpx

Broccoli hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Broccoli hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Doe de broccoli roosjes in een pan met een klein laagje water. Breng aan de kook en laat de broccoli ongeveer 10 minuten koken. Daarna afgieten (eventueel wat kookvocht bewaren) en met de staafmixer pureren tot een glad papje. Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Scherpe smaak van fruit

Probeer bij de eerste fruithap een beetje rijstebloem er door te mengen, dat haalt de scherpe smaak van het fruit en het papje wordt minder dun zodat het beter op het lepeltje blijft liggen.

Hapje te dun?

Om bijvoorbeeld een fruithapje in te dikken kun je er baby biscuit doorheen kruimelen. Ook Johannesbroodpitmeel en rijstebloem kun je gebruiken om je hapje minder dun te maken.

Andere lekkere hapjes

Rijst met champignons en spinazie

Hap hap hap..

Bruine bonen, broccoli en rozijnen

Smikkel smikkel

Couscous met zalm, pompoen en ananas

Spinazie wortelstamppotje met ei

Aardappel met ei en tomaat

Zalm met rijst en erwtjes

Zalm met rijst en sperziebonen

Smikkelen!

Broccoli bataat hapje

Smikkelbibs..

Knolselderijpuree

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen