Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Frisse kruidenkwark

Ingrediënten

  • Bieslook
  • Boter
  • Brood
  • Dille
  • Kwark
  • Melk
  • Peterselie
  • Wortel

Bereidingswijze

Roer een scheutje melk door ongeveer 100 ml kwark. Hak de kruiden fijn en rasp de wortel. Roer 2 eetlepels kruiden en 1 eetlepel geraspte wortel door de kwark.
Besmeer een boterham met margarine en verdeel hier de kruidenkwark overheen.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
3 stemmen

Smikkelstip | Hoe lang blijf je pureren?

Vanaf 8 – 9 maanden kun je rustig aan het eten wat grover gaan maken. Je gebruikt de staafmixer wat korter zodat je kleine stukjes in het hapje krijgt. Als dit goed gaat kun je een paar maanden later de stukjes weer wat groter laten. Tegen de tijd dat je kindje 1 jaar wordt kun je proberen het eten in stukjes te snijden en ze apart te geven en ze niet meer door elkaar te mengen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie