fbpx

Knolselderij bloemkool puree

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Knolselderij bloemkool puree

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Bereidingswijze

Knolselderij schillen en in stukjes snijden. Breng de knolselderij in een pan met water aan de kook en laat 15 tot 20 minuten koken. Verdeel de bloemkool in roosjes. Doe de roosjes in een pan met een klein laagje water en breng dit aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken. Giet de knolselderij en de bloemkool af en pureer dit met de staafmixer. Voeg een klein beetje boter of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Alleen voor de baby?

Een prakje van aardappelen en erwten heet in een restaurant “erwtenmouse”. Heerlijk met asperges en zalm. Of het fruithapje van aardbeien. Heerlijk als toetje met een bolletje vanille-ijs op een warme zomerdag.

Vloeibare boter (margarine) en olijfolie

Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken. Om zich goed te ontwikkelen hebben baby’s en jonge kinderen goede vetten nodig. Goede vetten zitten in margarine en olie.

Andere lekkere hapjes

Rijst met champignons en spinazie

Hap hap hap..

Couscous met zalm, pompoen en ananas

Spinazie wortelstamppotje met ei

Aardappel met ei en tomaat

Zalm met rijst en erwtjes

Zalm met rijst en sperziebonen

Smikkelen!

Selderij en bloemkoolpuree

Lekker zacht

Zoete aardappel met bloemkool en erwtjes

Hap hap hap..

Zalm met aardappel en bloemkool

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen