Knolselderij bloemkool puree

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Knolselderij bloemkool puree

Meer over de ingrediënten

Knolselderij bloemkool puree

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Bloemkool
  • Knolselderij
  • Olijfolie

Bereidingswijze

Knolselderij schillen en in stukjes snijden. Breng de knolselderij in een pan met water aan de kook en laat 15 tot 20 minuten koken. Verdeel de bloemkool in roosjes. Doe de roosjes in een pan met een klein laagje water en breng dit aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken. Giet de knolselderij en de bloemkool af en pureer dit met de staafmixer. Voeg een klein beetje boter of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken.

in onze collectie

Smikkelstip – Broccoli koken

Kook broccoli niet kapot tot een donkergroene drab. Maar ook weer niet te rauw. Door het te koken in slechts een laagje water met de deksel op de pan kook je het zacht en lekker fris groen.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>