Pastinaak hapje

Groentehapje Oefenhapjes
Pastinaak hapje

Meer over de ingrediënten

Pastinaak hapje

Groentehapje Oefenhapjes

Ingrediënten

  • Olijfolie
  • Pastinaak

Bereidingswijze

Zet een pan met een laagje water aan. Was de pastinaak en schil hem. Snijd de pastinaak in blokjes of schijfjes net wat je makkelijk vindt en doe ze in het kokende water. Laat de pastinaak ongeveer 15 minuten koken. Giet af en pureer het in de blender of staafmixer fijn. Voeg eventueel nog wat kookvocht en margarine of olie toe voor de gewenste dikte.

Ingestuurd door: Lilly

Smikkelstip – Alleen voor de baby?

Een prakje van aardappelen en erwten heet in een restaurant “erwtenmouse”. Heerlijk met asperges en zalm. Of het fruithapje van aardbeien. Heerlijk als toetje met een bolletje vanille-ijs op een warme zomerdag.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>