Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Pompoen hapje met peterselie

Ingrediënten

  • Peterselie
  • Pompoen

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Schil de pompoen en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees van de pompoen in stukjes. Snijd een handje vol peterselie fijn. Doe dit samen in een pan met water en breng dit aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken (of stomen) tot het vruchtvlees zacht is. Giet de pompoen af en pureer tot een glad hapje. Om het pompoen hapje met perterselie extra lekker te maken voeg je een beetje boter of olie toe.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Smaak van groente wat sterk?

Voeg aan de eerste groentehapjes wat gekookte aardappel toe, dit maakt de smaak van de groenten minder scherp.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie