Pompoen hapje met peterselie

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Pompoen hapje met peterselie

Meer over de ingrediënten

Pompoen hapje met peterselie

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Peterselie
  • Pompoen

Bereidingswijze

Schil de pompoen en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees van de pompoen in stukjes. Snijd een handje vol peterselie fijn. Doe dit samen in een pan met water en breng dit aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken (of stomen) tot het vruchtvlees zacht is. Giet de pompoen af en pureer tot een glad hapje. Om het pompoen hapje met perterselie extra lekker te maken voeg je een beetje boter of olie toe.

in onze collectie

Smikkelstip – Wat doe ik met het eten dat ik over heb?

Bewaar geen babyvoeding die over is na het eten. Bacteriën hebben vrij spel omdat de lepel in en uit het mondje van je baby is geweest (soms in dat van jou) maar ook in en uit het eten.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>