Pompoen hapje met peterselie

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Pompoen hapje met peterselie

Meer over de ingrediënten

Pompoen hapje met peterselie

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Peterselie
  • Pompoen

Bereidingswijze

Schil de pompoen en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees van de pompoen in stukjes. Snijd een handje vol peterselie fijn. Doe dit samen in een pan met water en breng dit aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken (of stomen) tot het vruchtvlees zacht is. Giet de pompoen af en pureer tot een glad hapje. Om het pompoen hapje met perterselie extra lekker te maken voeg je een beetje boter of olie toe.

Smikkelstip – Pasta, macaroni en rijst uit de vriezer

Wanneer pasta-, macaroni- of rijsthapjes wat droog zijn als ze uit de vriezer komen, dan kun je dit makkelijk oplossen door er een beetje water doorheen te mengen. Dan wordt het weer lekker smeuïg.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>