Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Pompoenpuree van zoete aardappel

Ingrediënten

  • Bataat Zoete aardappel
  • Olijfolie
  • Pompoen

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Schil de zoete aardappel en snijd ze in stukken. Kook de aardappelstukjes in 15 minuten gaar. Schil de pompoen en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees van de pompoen in stukjes. Doe dit in een pan met water en breng dit aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken tot het vruchtvlees zacht is. Giet de zoete aardappelen en de pompoen af en pureer dit met een staafmixer. Om de pompoenpuree van zoete aardappel extra lekker te maken voeg je een beetje margarine of olie toe.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Vloeibare boter (margarine) en olijfolie

Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken. Om zich goed te ontwikkelen hebben baby’s en jonge kinderen goede vetten nodig. Goede vetten zitten in margarine en olie.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie