Pompoenpuree van zoete aardappel

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Pompoenpuree van zoete aardappel

Meer over de ingrediënten

Pompoenpuree van zoete aardappel

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Bataat Zoete aardappel
  • Olijfolie
  • Pompoen

Bereidingswijze

Schil de zoete aardappel en snijd ze in stukken. Kook de aardappelstukjes in 15 minuten gaar. Schil de pompoen en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees van de pompoen in stukjes. Doe dit in een pan met water en breng dit aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken tot het vruchtvlees zacht is. Giet de zoete aardappelen en de pompoen af en pureer dit met een staafmixer. Om de pompoenpuree van zoete aardappel extra lekker te maken voeg je een beetje margarine of olie toe.

in onze collectie

Smikkelstip – Start vroeg met de introductie van pinda en ei

Door vroeg pinda en ei te introduceren, kunnen veel allergieën worden voorkomen. Een voedselallergie kan ontstaan als voedsel via een beschadigde huid, zoals eczeem, in het lichaam komt. De huid is niet de juiste plaats om voor het eerst met voedsel in aanraking te komen.

Lees hier meer over vroege introductie van pinda en ei

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>