Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Selderij en bloemkoolpuree

Ingrediënten

  • Bleekselderij
  • Bloemkool

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

De verhouding is ongeveer 1 stengel selderij en 2 roosjes bloemkool. Schil de selderij en snijd in kleine stukjes. Snijd de bloemkool in roosjes en was deze. Kook de groenten samen in weinig water in ongeveer 10-15 minuten zacht. Giet af en bewaar het kookvocht. Pureer tot een fijn hapje. Je kan het hapje op de juiste dikte brengen met het kookvocht.

 

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Geen groenten uit glas of blik

Gebruik verse of diepvries groenten voor de bereiding van je recept. Aan groenten uit glas en blik is vaak zout en suiker toegevoegd.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie