Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Witlof appelhapje

Ingrediënten

  • Appel
  • Witlof

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Schil twee appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels in stukjes. Witlof schoon maken, wassen en fijn snijden. Samen in een pannetje met een laagje water in ongeveer 5 minuten gaar stoven. Alles goed afgieten en pureren tot een glad papje. Je kunt er eventueel een schepje rijstebloem door doen om het hapje wat steviger te maken.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
3 stemmen

Smikkelstip | Scherpe smaak van fruit

Probeer bij de eerste fruithap een beetje rijstebloem er door te mengen, dat haalt de scherpe smaak van het fruit en het papje wordt minder dun zodat het beter op het lepeltje blijft liggen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie