Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Zalm met aardappel en bloemkool

Ingrediënten

  • Aardappel
  • Bloemkool
  • Boter
  • Zalm

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Aardappel schillen en in stukjes snijden. Breng de aardappel in een pan met water aan de kook en laat 15 tot 20 minuten koken. Verdeel de bloemkool in roosjes. Doe de roosjes in een pan met een klein laagje water en breng dit aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken/stomen. Stoom, kook of bak de zalm gaar. Giet alles af en pureer of prak het geheel met een beetje boter of olie tot een lekker hapje.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
2 stemmen

Smikkelstip | Hoe lang blijf je pureren?

Vanaf 8 – 9 maanden kun je rustig aan het eten wat grover gaan maken. Je gebruikt de staafmixer wat korter zodat je kleine stukjes in het hapje krijgt. Als dit goed gaat kun je een paar maanden later de stukjes weer wat groter laten. Tegen de tijd dat je kindje 1 jaar wordt kun je proberen het eten in stukjes te snijden en ze apart te geven en ze niet meer door elkaar te mengen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie