Recept | Zoet linzen hapje met broccoli en peterselie

Ingrediënten

  • Banaan
  • Boter
  • Broccoli
  • Linzen
  • Peterselie

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze:

Kook de linzen gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de broccoli in roosjes. Doe de roosjes in een pan met een klein laagje water en breng dit aan de kook. Laat ongeveer 10 minuten koken. Hak een paar takjes verse peterselie heel fijn. Giet de linzen en broccoli af. Haal de schil van de banaan. Doe alles bij elkaar met een beetje boter en mix tot een smeuïg hapje.

Met de verhoudingen kun je variëren. Ik gebruikte hier 2 eetlepels linzen en twee eetlepels broccoli met 1/3 banaan.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
6 stemmen

Smikkelstip | Start vroeg met de introductie van pinda en ei

Door vroeg pinda en ei te introduceren, kunnen veel allergieën worden voorkomen. Een voedselallergie kan ontstaan als voedsel via een beschadigde huid, zoals eczeem, in het lichaam komt. De huid is niet de juiste plaats om voor het eerst met voedsel in aanraking te komen.

Lees hier meer over vroege introductie van pinda en ei

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie