Search
Close this search box.

Hoe het begon

Het is bijna 14 jaar geleden dat mijn partner en ik onze tweeling hun eerste hapjes vaste voeding gaven. Toen onze tweeling toe was aan hun eerste bijvoeding lieten mijn partner en ik onze meiden hun gang gaan met een gekookte en afgekoelde aardappel. Het resultaat was aardappelpuree van de grond tot achter de oortjes, maar zo zagen wij wel de pieper van speelgoed in eten veranderen. We vonden het een fijn idee om bewust met het eten van onze kleintjes bezig te zijn.

Leuke en makkelijke recepten

Samen bedachten en zochten we tal van leuke en vooral makkelijke receptjes. En zo bestond onze zondagochtend meestal uit koken voor de tweeling. Grote pannen met aardappels, pasta, rijst en heel veel verschillende groenten en fruit verdwenen in nog veel meer kleine bakjes, zo de vriezer in. Heerlijk vonden we dat, zelf gemaakte hapjes, pure smaken en het genieten van die lieve babysnoetjes die er van smikkelden dat het een lieve lust was. En tussen de prakjes door, bij papa en mama aan tafel, een stronkje broccoli onderzoeken, happen, erin knijpen. Geweldig dat grote feest van ontdekking en verrukking van al die verschillende smaken en structuren.

Smikkels.nl

Het resultaat verzamelden we op Smikkels. Waar door de jaren heen steeds meer ouders hun weg naar toe vonden. Met de opkomst van social media en met name Instagram werden de contacten met jullie intensiever en persoonlijker. Echt ontzettend waardevol.

Duurzame collectie

Intussen had ik nog één ding op mijn verlanglijstje staan. Het ontwikkelen van een productlijn. Een collectie van praktische producten die te maken hebben met kinderen en eten. Vrolijk, no nonsense, mooi en tegelijk proberen een duurzaam alternatief te bieden. En nu is het dan eindelijk zover! Check de eerste producten in de shop. Soon more to come!
Ik ben Inge van de Vorst. Moeder van Jet en Nanne, een vrolijke tweeling, van inmiddels 15 jaar oud.

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie