Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Bruine bonen met spinazie en ei

Ingrediënten

  • Bruine bonen
  • Ei
  • Spinazie

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Gebruik bruine bonen uit pot of blik zonder toegevoegd zout of gebruik gedroogde bruine bonen en laat deze een nacht wellen.

Met de verhoudingen kun je variëren. Verwarm de bruine bonen, ongeveer 50 gram, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de spinazie, 2 flinke handen en kook deze in weinig water ongeveer 10 minuten. Kook een ei 10 minuten volledig gaar in water. Pel het ei en snijd in stukken. Giet alles af en pureer of prak het geheel met een beetje boter of olie tot een lekker hapje.

Volg bij de introductie van pinda’s en ei altijd het advies van je consultatiebureau. Lees hier meer over het vroeg introduceren van pindakaas en ei.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
3 stemmen

Smikkelstip | Wat kan ik allemaal invriezen?

Je kan eigenlijk alles invriezen. Hapjes met banaan en avocado kunnen wat bruin verkleuren, maar dat doet niks af aan de smaak. Je kunt tegen het verkleuren eventueel wat citroensap toevoegen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie