Bruine bonen wortelhapje met stukjes ei

Groentehapje Vanaf 6 maanden
Bruine bonen wortelhapje met stukjes ei

Meer over de ingrediënten

Bruine bonen wortelhapje met stukjes ei

Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Boter
  • Bruine bonen
  • Ei
  • Wortel

Bereidingswijze:

Gebruik bruine bonen uit pot of blik zonder toegevoegd zout of gebruik gedroogde bruine bonen en laat deze een nacht wellen.

Met de verhoudingen kun je variëren. Schil of schrap, ongeveer 200 gram, wortel en snijd in gelijke stukken. Kook de wortel stukjes in 20 minuten gaar. Verwarm de bruine bonen, ongeveer 200 gram, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook intussen een ei in 10 minuten hard. Pel het ei en snijd in stukken. Giet alles af en pureer of prak het geheel met een beetje boter of olie tot een lekker hapje.

Volg bij de introductie van pinda’s en ei altijd het advies van je consultatiebureau. Lees hier meer over het vroeg introduceren van pindakaas en ei.

in onze collectie

Smikkelstip – Hapje te dun?

Om bijvoorbeeld een fruithapje in te dikken kun je er baby biscuit doorheen kruimelen. Ook Johannesbroodpitmeel en rijstebloem kun je gebruiken om je hapje minder dun te maken.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>