Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Knolselderijpuree

Ingrediënten

  • Aardappel
  • Knolselderij
  • Olijfolie

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Aardappel en knolselderij schillen en in stukjes snijden. Breng de aardappel en knolselderij samen in een pan met water aan de kook en laat 15 tot 20 minuten koken. Giet de aardappelen en de knolselderij af en stamp ze tot een mooie puree. Voeg een beetje kookvocht en/of olie toe om het smeuïger te maken.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Smaak van groente wat sterk?

Voeg aan de eerste groentehapjes wat gekookte aardappel toe, dit maakt de smaak van de groenten minder scherp.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie