Zoek
Sluit dit zoekvak.

Interessant | Maak Pasen speciaal met zelfgemaakte traktaties!

Paas traktaties maken, zelfgemaakte traktaties met Pasen

Gezelligheid, lekker eten en trakteren!

Pasen is een tijd van gezelligheid, lekker eten en trakteren! En laten we eerlijk zijn, wat is Pasen zonder paaseieren zoeken en een heerlijke paasbrunch met de hele familie? Maak het dit jaar extra speciaal door samen met je kinderen de schattige traktaties van Smikkels.nl te maken.

Maak de schattige traktaties zelf

Print de werktekeningen uit en ga aan de slag met het maken van de kuikentjes en konijntjes van rozijnendoosjes en rijstwafels. Je hebt alleen doosjes rozijnen, rijstwafels, huishoudfolie, een schaar en lijm nodig. Het is simpel en leuk om te maken met de kids. Zo heb je niet alleen zelfgemaakte Paastraktaties, maar ook nog eens een leuke activiteit om samen met de kinderen te doen.

Maak bijvoorbeeld een keuze uit de volgende schattige traktaties: de rozijnen kuikentjes, de rijstwafel konijntjes of de rozijnen konijntjes.

Geniet van een heerlijke paasbrunch

En na het zoeken van de paaseieren is het tijd voor een gezellige paasbrunch met de hele familie. Maak lekkere broodjes, verse croissantjes en serveer een heerlijk gekookt eitje. En natuurlijk mogen de traktaties die je zelf gemaakt hebt niet ontbreken op tafel! Het is een gezellige gelegenheid om bij te kletsen en samen te genieten van het heerlijke eten.

Dus, print de werktekeningen uit op Smikkels.nl, maak samen met de kinderen de schattige traktaties en bereid je voor op een gezellige Paasweekend met paaseieren zoeken en een heerlijke paasbrunch! Maak van deze Pasen een onvergetelijke tijd met het gezin.

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie