Zoek
Sluit dit zoekvak.
Trakteren op het kinderdagverblijf: Traktatie mandarijn katjes

Traktatie voor het kinderdagverblijf

Zelf leuke traktaties maken

Een leuke en gezonde traktatie voor het kinderdagverblijf, school of een feestje thuis? Krijg je het al warm bij het idee? Het is echt niet moeilijk hoor. Zeker niet als je de gratis werktekeningen van Smikkels gebruikt. Alle verantwoorde traktaties zijn makkelijk zelf te maken en geschikt voor de allerkleinste feestnummers.

Steeds meer kinderdagverblijven en scholen hebben een traktatiebeleid met richtlijnen wat er wel en niet getrakteerd mag worden. Smikkels geeft je tips en ideeën om lekker en gezond te kunnen trakteren op het kinderdagverblijf.

Alle traktatie ideeën op Smikkels >>

Er zijn verschillende werktekeningen die je mag gebruiken. Maak een traktatie voor de kinderopvang met lieve mandarijnen katjes, komkommer kikkers,  schattige rozijnen beertjes of rijstwafel konijntjes. Of kies je voor een stoere traktatie zoals de mandarijn indianen, Ninja appeltjes of de rozijnen robotten. Ideeën genoeg.

Trakteren op het kinderdagverblijf

Een traktatie op de kinderopvang of op school is altijd leuk en bijzonder voor kinderen. Er wordt gezongen en muziek gemaakt. Een feestmuts geknutseld en slingers opgehangen. En natuurlijk getrakteerd. Op een groot kinderdagverblijf of op school kan er regelmatig een jarige zijn. Wanneer er dan een traktatie uitgedeeld wordt, zien ze het liefste een kleine en verantwoorde traktatie.

Een traktatie hoeft niet heel veel of groot te zijn. Het gaat om het moment, het feestje. Als je traktaties er netjes en vrolijk uit zien maakt dat het feest compleet.

Trakteren is een feestje

Traktaties deelt je kindje natuurlijk uit als hij jarig is. Maar ook een geboorte, afscheid nemen op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of een feestdag zijn momenten waar het voor je kleintje leuk is een tussendoortje als een extra feestelijke traktatie te brengen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de gezonde en verantwoorde traktatie ideeën van Smikkels en de handige werktekeningen die je gratis mag gebruiken? Ga dan snel naar het traktatie overzicht. Veel plezier! Trakteren op het kinderdagverblijf wordt een feest. Hoeraaa!

Trakteren op het kinderdagverblijf: Traktatie mandarijn katjes
Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie