Zoek
Sluit dit zoekvak.
Paprikapoeder toevoegen aan babyhapjes

Paprikapoeder toevoegen aan babyhapjes

Paprikapoeder toevoegen aan de babyhapjes kan zeker. Het is een heerlijke smaakmaker. Als je kleintje gewend is aan mildere kruiden kun je de pittigere kruiden zoals paprikapoeder gaan proberen. Voor eten met kruiden en specerijen geldt hetzelfde als voor oefenhapjes. Bouw het langzaam op. Hier lees je meer over kruiden en specerijen op het menu van je baby >>

Paprikapoeder wordt gemaakt van paprika’s. Overigens niet van de paprika’s die wij kennen. Het zijn lange puntpaprika’s die alleen groeien in een warm klimaat. Je hebt milde, pittige en gerookte varianten van paprikapoeder.

Wat doet paprikapoeder voor mijn baby

Paprikapoeder bevat verschillende vitamines. Onder andere vitamine A, C, K en een aantal vitamines B. Ook kan paprikapoeder het spijsverteringssysteem op gang helpen. Een gezonde toevoeging op het menu van je baby.

Paprikapoeder bewaren

Bewaar paprikapoeder op een koele en droge plek. Het is een specerij dat snel in kwaliteit achteruit gaat. Koop kleine potjes of zakjes, zodat wanneer je paprikapoeder gebruikt als smaakmaker, je altijd verse poeder in huis hebt.

Lekkere recepten voor babyvoeding met Paprikapoeder

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie