Traktatie Prikker Giraffe

Traktatie Vanaf 12 maanden
Traktatie Prikker Giraffe

  Traktatie Prikker Giraffe

  Traktatie Vanaf 12 maanden

  Ingrediënten

  • Kaas
  • Knakworst

  Je hebt nodig voor deze traktatie:
  Saté prikkers
  Schaar
  Plakband
  Werktekening giraffe prikker PDF >

  Hoe maak je de traktatie prikker giraffe

  Print de giraffe koppen en knip ze uit. Plak de giraffekop met een plakbandje aan de bovenkant van de saté prikker. Prik vervolgens om en om blokjes kaas en stukjes knakworst op de prikker. Eindig met een stukje kaas dan blijft de prikker gemakkelijk staan. Presenteer de traktatie van giraffen prikkers op een leuke schaal. Super gezellig met z’n allen.

  Je kunt natuurlijk van alles aan de giraffe prikker doen. Laat je fantasie de vrije loop. Super leuke traktatie voor op school of het kinderdagverblijf.

  De drinkfles van Smikkels

  De roestvrijstalen drinkfles van Smikkels is sterk en duurzaam door gebruik van staal en PP kunststof. Daarnaast ze zijn onze flessen voorzien van een mat glanzende poedercoating tegen krassen. Deze materialen bevatten geen BPA en PVC. Bovendien neemt roestvrij staal (RVS) geen geurtjes, kleuren en smaken over van etenswaren. Je krijgt er standaard een afsluitdop bij, maar ook een rietjesdop!

  Lees meer

  Smikkelstip – Broccoli koken

  Kook broccoli niet kapot tot een donkergroene drab. Maar ook weer niet te rauw. Door het te koken in slechts een laagje water met de deksel op de pan kook je het zacht en lekker fris groen.

  Om een recept of product aan je favorieten
  toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
  Smikkels account.
  INLOGGEN
  Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>