Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Kwark met dadels

Ingrediënten

  • Dadels
  • Kwark

    Bereidingswijze

    Dadels ontpitten en even koken in een beetje water en dan pureren. Lekker door een beetje volle kwark.

    Ingestuurd door: Inge

    Deel, bewaar of stuur door

    Wat vind je van dit recept?
    1 stemmen

    Smikkelstip | Waarom stoom je sommige fruitsoorten?

    Harde fruit soorten kun je voor het verwerken in een babyhapje even stomen in weinig water. Dit pureert makkelijker en ze verkleuren dan ook niet. Maar dit moet niet. Vroeger was dit een richtlijn. Het zou de darmpjes van de baby’s minder belasten wanneer je het fruit eerst kookt.

    Voor zacht fruit geldt overigens hetzelfde. Het hoeft niet, maar kan wel. Doe waar je jezelf het prettigste bij voelt en wat je makkelijk vindt.

    Om een recept of product aan je favorieten
    toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
    Smikkels account.
    INLOGGEN
    Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

    BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

    Nieuwsbrief Smikkels

    Alsjeblieft!

    TOT 15% KERST KORTING

    Op de gehele Smikkels collectie

    Cadeautje voor jou!

    15% SINTERKLAAS KORTING​

    Op de gehele Smikkels collectie

    t/m maandag

    30% CYBER MONDAY KORTING​

    Op de gehele Smikkels collectie

    Niet vergeten!

    TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

    Op de gehele Smikkels collectie