Recept | Rijstpap met mango en kokos

Ingrediënten

  • Kokosmelk
  • Mango
  • Rijst

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Voor ongeveer 2 porties:
20 gram korte korrel rijst, zoals Arborio of Risotto
200 ml kokosmelk
1 mango

Kook de rijst in de kokosmelk. Het is prima als de rijst wat overgaar is, dit maakt de pap romiger. Roer regelmatig en als je merkt dat de rijst te droog wordt, voeg dan wat extra melk toe.

Schil de mango en pureer deze of snijd hem in kleine stukjes.

Roer de gepureerde mango of de mangostukjes door de rijstpap.

Laat de rijstpap met mango en kokosnoot voldoende afkoelen voordat je het aan je baby serveert. Controleer altijd de temperatuur om ervoor te zorgen dat het niet te heet is.

Je kunt altijd experimenteren door ander fruit toe te voegen, zoals banaan of bessen, net wat jouw kleintje lekker vindt.

Smikkelen maar!

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
5 stemmen

Smikkelstip | Start vroeg met de introductie van pinda en ei

Door vroeg pinda en ei te introduceren, kunnen veel allergieën worden voorkomen. Een voedselallergie kan ontstaan als voedsel via een beschadigde huid, zoals eczeem, in het lichaam komt. De huid is niet de juiste plaats om voor het eerst met voedsel in aanraking te komen.

Lees hier meer over vroege introductie van pinda en ei

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie