fbpx

Perzikhapje

Fruithapje Oefenhapjes

Perzikhapje

Fruithapje Oefenhapjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schil de perzik en verwijder de pit. Rasp of snijd het vruchtvlees klein. Pureer met de staafmixer. Om de moes wat steviger te maken kun je een schepje rijstebloem, johannesbroodpitmeel of een stukje verkruimelde baby biscuit toevoegen.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Pasta, macaroni en rijst uit de vriezer

Wanneer pasta-, macaroni- of rijsthapjes wat droog zijn als ze uit de vriezer komen, dan kun je dit makkelijk oplossen door er een beetje water doorheen te mengen. Dan wordt het weer lekker smeuïg.

Kookvocht bewaren

Bewaar wat kookvocht. Hiermee kun je een te stevig hapje wat smeuïger maken. Dit kun je ook doen door er wat opvolgmelk of borstvoeding door te mengen.

Andere lekkere hapjes

Perzik banaanmoes

Hap hap hap!

Appel-perzik-banaanmoes

Appel-perzikmoes

Nectarine perzikenmoes

Mango perzikmoes

Zoetekauw..

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen