fbpx

Perzikhapje

Fruithapje Oefenhapjes

Perzikhapje

Fruithapje Oefenhapjes

Ingrediƫnten

Bereidingswijze

Schil de perzik en verwijder de pit. Rasp of snijd het vruchtvlees klein. Pureer met de staafmixer. Om de moes wat steviger te maken kun je een schepje rijstebloem, johannesbroodpitmeel of een stukje verkruimelde baby biscuit toevoegen.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Smikkeltips!

Wat doe ik met het eten dat ik over heb?

Bewaar geen babyvoeding die over is na het eten. Bacteriƫn hebben vrij spel omdat de lepel in en uit het mondje van je baby is geweest (soms in dat van jou) maar ook in en uit het eten.

Scherpe smaak van fruit

Probeer bij de eerste fruithap een beetje liga te verkruimelen dat haalt de scherpe smaak van het fruit en het papje wordt minder dun zodat het beter op het lepeltje blijft liggen.

Andere lekkere hapjes

Appel-perzik-banaanmoes

Appel-perzikmoes

Nectarine perzikenmoes

Mango perzikmoes

Zoetekauw..

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen