fbpx

Perzikhapje

Fruithapje Oefenhapjes

Perzikhapje

Fruithapje Oefenhapjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schil de perzik en verwijder de pit. Rasp of snijd het vruchtvlees klein. Pureer met de staafmixer. Om de moes wat steviger te maken kun je een schepje rijstebloem, johannesbroodpitmeel of een stukje verkruimelde baby biscuit toevoegen.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Smikkeltips!

Wat doe ik met het eten dat ik over heb?

Bewaar geen babyvoeding die over is na het eten. Bacteriën hebben vrij spel omdat de lepel in en uit het mondje van je baby is geweest (soms in dat van jou) maar ook in en uit het eten.

Vloeibare boter (margarine) en olijfolie

Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken. Om zich goed te ontwikkelen hebben baby’s en jonge kinderen goede vetten nodig. Goede vetten zitten in margarine en olie.

Andere lekkere hapjes

Appel-perzik-banaanmoes

Appel-perzikmoes

Nectarine perzikenmoes

Mango perzikmoes

Zoetekauw..

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen