fbpx

Bananenpannenkoekjes

Toetje Tussendoortje Vanaf 12 maanden

Bananenpannenkoekjes

Toetje Tussendoortje Vanaf 12 maanden

Ingrediënten

Bereidingswijze

Prak een rijpe banaan, meng dit met 1 eetlepel bloem en ‘n ei. Kleine pannenkoekjes bakken in een klein beetje boter. Ook lekker met bijvoorbeeld aardbeien o.i.d.

Ingestuurd door: Anika

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Hoe lang blijf je pureren?

Vanaf 8 – 9 maanden kun je rustig aan het eten wat grover gaan maken. Je gebruikt de staafmixer wat korter zodat je kleine stukjes in het hapje krijgt. Als dit goed gaat kun je een paar maanden later de stukjes weer wat groter laten. Tegen de tijd dat je kindje 1 jaar wordt kun je proberen het eten in stukjes te snijden en ze apart te geven en ze niet meer door elkaar te mengen.

Alleen voor de baby?

Een prakje van aardappelen en erwten heet in een restaurant “erwtenmouse”. Heerlijk met asperges en zalm. Of het fruithapje van aardbeien. Heerlijk als toetje met een bolletje vanille-ijs op een warme zomerdag.

Andere lekkere hapjes

Bananenpannenkoeken (glutenvrij)

Bananen ijs

Heerlijk fris!

Bananen ijs uit Tasmanië

Super snel en gezond vruchten ijsje

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen