Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Komkommerspread op de boterham

Ingrediënten

  • Komkommer
  • Yoghurt

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Gebruik een halve komkommer en ongeveer 200 gram volle yoghurt. Schil de komkommer en snij hem over de lengte doormidden. Pureer de komkommer met de staafmixer en laat minstens 1 uur uitlekken. Druk tussendoor af en toe het vocht eruit. Doe de yoghurt en komkommer bij elkaar en roer goed door.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
3 stemmen

Smikkelstip | Geen groenten uit glas of blik

Gebruik verse of diepvries groenten voor de bereiding van je recept. Aan groenten uit glas en blik is vaak zout en suiker toegevoegd.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie