fbpx

Bananenpannenkoeken (glutenvrij)

Broodmaaltijd Traktatie Tussendoortje Vanaf 8 maanden

Bananenpannenkoeken (glutenvrij)

Broodmaaltijd Traktatie Tussendoortje Vanaf 8 maanden

Ingrediënten

Bereidingswijze

Prak 1 rijpe banaan met een vork. Doe de bananenpuree met 2 eieren in een kom en kluts goed door elkaar, voeg naar smaak kaneel toe.

Schep drie hoopjes in de hete koekenpan (beetje olie of boter) en bak tot de bovenkant ‘droog’ is, voorzichtig omdraaien. Deze hoeveelheid is voor 6 kleine pannenkoeken.

Serveer met een klontje roomboter, jam of honing.

Let op! Baby’s jonger dan een jaar mogen geen honing. Waarom dat is lees je hier.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Smaak van groente wat sterk?

Voeg aan de eerste groentehapjes wat gekookte aardappel toe, dit maakt de smaak van de groenten minder scherp.

Vloeibare boter (margarine) en olijfolie

Voeg een klein beetje margarine of olie toe om het geheel wat smeuïger te maken. Om zich goed te ontwikkelen hebben baby’s en jonge kinderen goede vetten nodig. Goede vetten zitten in margarine en olie.

Andere lekkere hapjes

Blauwe bessen banaanmoes op brood

Bananenpannenkoekjes

De eerste boterham

Mango-banaanmoes op de boterham

Heerlijk zoet!

Fruitprikkers traktatie

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen