fbpx

Mango-banaanmoes op de boterham

Broodmaaltijd Vanaf 8 maanden

Mango-banaanmoes op de boterham

Broodmaaltijd Vanaf 8 maanden

Ingrediënten

Bereidingswijze

Haal de schil van de banaan en snijd hem in plakjes. Snij de mango doormidden langs beide kanten van de pit en schil beide helften. Snij de mango in stukjes en doe ze bij de plakjes banaan. Pureer het geheel tot een glad papje.
Besmeer een boterham met margarine en smeer hier wat van de mango-banaanmoes op.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Scherpe smaak van fruit

Probeer bij de eerste fruithap een beetje rijstebloem er door te mengen, dat haalt de scherpe smaak van het fruit en het papje wordt minder dun zodat het beter op het lepeltje blijft liggen.

Pasta, macaroni en rijst uit de vriezer

Wanneer pasta-, macaroni- of rijsthapjes wat droog zijn als ze uit de vriezer komen, dan kun je dit makkelijk oplossen door er een beetje water doorheen te mengen. Dan wordt het weer lekker smeuïg.

Andere lekkere hapjes

Blauwe bessen banaanmoes op brood

Mango avocadomoes op brood

Verrassend lekker!

Bananenpannenkoeken (glutenvrij)

Kwark met wortel op de boterham

Lekker anders

Boterham met pompoen en hüttenkäse

Lekkerrrrrr

Bruinbrood met hüttenkäse en mandarijn

Lekker friszoet.

Gebakken appel

Lekker op brood

Frisse kruidenkwark

Variatie op 't brood

Komkommer-avocadomoes op de boterham

Fris-zoetje

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen