Blauwe bessen, appel en banaanpuree

Fruithapje Vanaf 6 maanden
Blauwe bessen, appel en banaanpuree

Over de ingrediënten

Blauwe bessen, appel en banaanpuree

Fruithapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Appel
  • Banaan
  • Blauwe bessen

Bereidingswijze:

Voor dit lekkere fruithapje gebruik je een halve banaan, een halve appel en 1 handje blauwe bessen. Was de blauwe bessen voorzichtig onder stromend kraanwater. Haal de schil van de banaan. Schil de appel, verwijder het klokhuis. Snijd de appel en banaan in stukjes. Doe het fruit samen in een blender en pureer tot een gladde puree. Voor een hapje met wat meer structuur, kun je ook alleen de blauwe bessen en appel pureren en deze mengen met een geprakte banaan.

Je kan de appel zo gebruiken of eerst even kort stoven om hem iets zachter en zoeter te maken.

De Smikkels lunchbox

De RVS lunchbox van Smikkels is verkrijgbaar in 5 prachtige kleuren. De lunchboxen zijn sterk en duurzaam door het gebruik van roestvrijstaal en bamboe. De bamboe deksel heeft een siliconen rand waardoor de broodtrommel lekvrij af te sluiten is. De lunchbox wordt geleverd met een siliconen elastiek. Roestvrijstaal (RVS) neemt geen geurtjes, kleuren en smaken over van etenswaren.

Lees meer

Smikkelstip – Start vroeg met de introductie van pinda en ei

Door vroeg pinda en ei te introduceren, kunnen veel allergieën worden voorkomen. Een voedselallergie kan ontstaan als voedsel via een beschadigde huid, zoals eczeem, in het lichaam komt. De huid is niet de juiste plaats om voor het eerst met voedsel in aanraking te komen.

Lees hier meer over vroege introductie van pinda en ei

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>