Search
Close this search box.

Spinazie en banaan hapje

Fruithapje, Groentehapje Vanaf 6 maanden
Spinazie en banaanhapje

Meer over de ingrediënten

Spinazie en banaan hapje

Fruithapje, Groentehapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Banaan
  • Spinazie

Bereidingswijze:

Was twee handen spinazie, met de hoeveelheid kan je variëren, en kook deze in weinig water tot deze geslonken is. Giet de spinazie af. Haal de schil van de banaan en snijd in stukjes. Pureer samen tot een glad hapje.

Je kan ook eens een handje rauwe spinazie pureren met banaan. Was de spinazie goed onder stromend water en pureer samen met een banaan in stukjes gesneden. Voeg wat water toe om er een glad hapje van te maken.

Smikkelstip – Kookvocht bewaren

Bewaar wat kookvocht. Hiermee kun je een te stevig hapje wat smeuïger maken. Dit kun je ook doen door er wat opvolgmelk of borstvoeding door te mengen.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Oefenhapjes geven aan je baby

 Wanneer begin ik met het geven van oefenhapjes? Iedere baby heeft zijn eigen tempo en is op een ander moment klaar voor de eerste hapjes vaste voeding. Hoe weet je of je kan beginnen met het geven van oefenhapjes aan je baby? Er zijn verschillende ...

Groentehapjes voor je baby maken. Hoe doe je dat?

Zelf maken van gezonde groentehapjes voor je baby is heel eenvoudig en ook nog eens voordelig om te doen. Als je weet hoe je de groente bereidt is het daarna een kwestie van pureren of prakken. Ik geef je wat handige tips en info over ...

Invriezen, ontdooien en opwarmen van babyvoeding

Hoe kan je de eerste oefenhapjes van je baby het beste bewaren, invriezen, ontdooien en opwarmen? Zorg in alle gevallen er in ieder geval voor dat je hygiënisch werkt. Was altijd je handen voordat je babyvoeding bereidt of voert aan je baby. En denk eraan ...

Mag een baby kruiden en specerijen eten?

Ja hoor, het is zeker mogelijk om je baby kruiden en specerijen te laten proeven. Voor eten met kruiden geldt eigenlijk hetzelfde als voor de eerste oefenhapjes. Bouw het langzaam op en begin met de mildere kruiden en specerijen. Bijvoorbeeld basilicum, oregano, dille, bieslook, kaneel, peterselie en selderij. Wat is ...

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie