Appel bananen hapje

Fruithapje Oefenhapjes

Appel bananen hapje

Fruithapje Oefenhapjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schil een appel en snijd hem in stukjes. Doe dit in een bakje met een beetje water en zet het 4 minuten in de magnetron. Afgieten en af laten koelen. Haal de schil van de banaan en snij hem in plakjes. Pureer met de staafmixer of prak met een vork het geheel tot een fijn of grof hapje.

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Scherpe smaak van fruit

Probeer bij de eerste fruithap een beetje liga te verkruimelen dat haalt de scherpe smaak van het fruit en het papje wordt minder dun zodat het beter op het lepeltje blijft liggen.

Alleen voor de baby?

Een prakje van aardappelen en erwten heet in een restaurant “erwtenmouse”. Heerlijk met asperges en zalm. Of het fruithapje van aardbeien. Heerlijk als toetje met een bolletje vanille-ijs op een warme zomerdag.

Andere lekkere hapjes

Appel-peer-banaanhapje

Hap hap hap..

Courgette banaanhapje

Appel-perzik-banaanmoes

Avocado banaanhapje

Appel-perzikmoes

Appel mangomoes met mandarijnensap

Bruine bonen met appeltjes

Favoriet!

Bosbes en appel fruithapje

Jumjumjum..

Ananas appelmoes

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen