Banaan, aardbeien en blauwe bessen puree

Fruithapje Vanaf 6 maanden
Banaan, aardbeien en blauwe bessen puree

Over de ingrediënten

Banaan, aardbeien en blauwe bessen puree

Fruithapje Vanaf 6 maanden

Ingrediënten

  • Aardbei
  • Banaan
  • Blauwe bessen

Een heerlijk romig en zoet fruithapje van banaan, aardbeien en blauwe bessen. Maak genoeg zodat je zelf mee kan eten. Ook lekker met een bakje kwark.

Bereidingswijze:

Haal de schil van de banaan en snijd in stukjes. Was een flinke hand aardbeien en blauwe bessen voorzichtig onder stromend water. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer ze. Doe alle stukjes fruit in de blender of pureer met de staafmixer tot een romige puree.

De rugzak van Smikkels

De kinderrugzak van Smikkels is ideaal voor de kinderopvang, school of onderweg. De rugzakjes zijn sterk en duurzaam door het gebruik van RPET materiaal (gerecyclede PET flessen). Je Smikkels drinkbeker, lunchbox en fruitbakje passen er mooi in. Aan de binnenkant is er plek om je naam in te zetten en er zit een handig elastiek in voor je beker. Door de magneetsluiting krijgt je kind de rugzak makkelijk zelf open. Aan de voorkant heeft de kinderrugzak een handig vak met rits.

Lees meer

Smikkelstip – Hapje te dun?

Om bijvoorbeeld een fruithapje in te dikken kun je er baby biscuit doorheen kruimelen. Ook Johannesbroodpitmeel en rijstebloem kun je gebruiken om je hapje minder dun te maken.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>