Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Banaan-frambozenmousse

Ingrediënten

  • Banaan
  • Framboos

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Was een handvol frambozen voorzichtig onder stromend water. Kook ze daarna (eventueel) 1 minuut in kokend water, laat goed afkoelen. Haal de schil van de banaan. Doe het fruit samen in een blender en pureer tot een mooie moes.

Voor een hapje met wat meer structuur, kun je ook alleen de frambozen pureren en deze mengen met een geprakte banaan.

Ingestuurd door: Femke

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Kookvocht bewaren

Bewaar wat kookvocht. Hiermee kun je een te stevig hapje wat smeuïger maken. Dit kun je ook doen door er wat opvolgmelk of borstvoeding door te mengen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie