Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Witlof met rozijnen en peer

Ingrediënten

  • Peer
  • Rozijnen
  • Witlof

Meer over de ingrediënten

Bereidingswijze

Maak een struikje witlof schoon, was en snijd in stukken. De witlof samen met 1 eetlepel gewelde rozijnen in 5-7 minuten gaarkoken. Peer schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Dit nog 1-2 minuten meekoken met de witlof. Afgieten en pureren, gebruik eventueel nog kookvocht om het hapje dunner te maken.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
1 stemmen

Smikkelstip | Alleen voor de baby?

Een prakje van aardappelen en erwten heet in een restaurant “erwtenmouse”. Heerlijk met asperges en zalm. Of het fruithapje van aardbeien. Heerlijk als toetje met een bolletje vanille-ijs op een warme zomerdag.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie