fbpx

Appel-perzikmoes

Fruithapje Oefenhapjes

Appel-perzikmoes

Fruithapje Oefenhapjes

Ingrediënten

Bereidingswijze

Schil een kleine appel en haal de kroos en pitten eruit. Kook de appelstukjes 5 minuten. Schil dan een perzik. Haal de pit eruit en snijd het vruchtvlees in stukjes. Doe alles bij elkaar en pureer het dan zo fijn als je wenst.

Ingestuurd door: Kristel

In mijn recepten staan geen hoeveelheden. Lees hier waarom.

Meer over de ingrediënten

Smikkeltips!

Waar begin je mee?

Begin altijd met één soort groente of fruit tegelijk, geef dat een paar dagen achter elkaar. Als je baby hier goed op reageert, dan kun je verder met een nieuwe soort. Alles wat je baby geproefd heeft en goed is gegaan kun je ook onderling gaan mengen.

Begin met smaken die niet te zuur of te bitter zijn. Kies voor fruit bijvoorbeeld: Banaan, peer, perzik, meloen of nectarine. En voor groente: Worteltjes, bloemkool, courgette, broccoli of boontjes.

Alleen voor de baby?

Een prakje van aardappelen en erwten heet in een restaurant “erwtenmouse”. Heerlijk met asperges en zalm. Of het fruithapje van aardbeien. Heerlijk als toetje met een bolletje vanille-ijs op een warme zomerdag.

Andere lekkere hapjes

Appel bananen hapje

Hap, hap, hap..

Appel-peer-banaanhapje

Hap hap hap..

Perzikhapje

Lekker zoet

Appel-perzik-banaanmoes

Appel mangomoes met mandarijnensap

Bruine bonen met appeltjes

Favoriet!

Bosbes en appel fruithapje

Jumjumjum..

Ananas appelmoes

Appel kiwi hapje

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen