Kaki fruitmoes

Fruithapje Vanaf 12 maanden
Kaki fruitmoes

Meer over de ingrediënten

Kaki fruitmoes

Fruithapje Vanaf 12 maanden

Ingrediënten

  • Aardbei
  • Kaki
  • Kiwi

Bereidingswijze

1 kaki schillen, 1 kiwi schillen, handje aardbeien schoonmaken.
Met de staafmixer mengen.

Ingestuurd door: Jolanda

in onze collectie

Smikkelstip – Waarom stoom je sommige fruitsoorten?

Harde fruit soorten kun je voor het verwerken in een babyhapje even stomen in weinig water. Dit pureert makkelijker en ze verkleuren dan ook niet. Maar dit moet niet. Vroeger was dit een richtlijn. Het zou de darmpjes van de baby’s minder belasten wanneer je het fruit eerst kookt.

Voor zacht fruit geldt overigens hetzelfde. Het hoeft niet, maar kan wel. Doe waar je jezelf het prettigste bij voelt en wat je makkelijk vindt.

recepten in dezelfde categorie

aan de slag

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>