Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept | Kiwi avocado appel hapje

Ingrediënten

  • Appel
  • Avocado
  • Kiwi

Meer over de ingrediënten

Een ontzettend lekker hapje. Dit fruithapje is lekker zoet door de appel, door de kiwi krijgt het een lekkere milde citrus smaak en de avocado maakt het heerlijk romig en luchtig.

Bereidingswijze

Voor dit fruithapje gebruik je ongeveer 1/2 rijpe avocado, 1/2 appel en 2 kiwi’s. Snijd de avocado doormidden en haal de pit er uit. Schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Schil de appel en de kiwi en snijd in stukjes. Stoof de appel een paar minuutjes in een bodempje water tot ze zacht is. Dit kun je ook doen in de magnetron. Laat eventjes afkoelen. Doe dan alle ingrediënten bij elkaar en prak of pureer met staafmixer of blender tot een glad hapje.

Afhankelijk van de grootte van het fruit kun je natuurlijk variëren in de hoeveelheden van beiden.

Deel, bewaar of stuur door

Wat vind je van dit recept?
2 stemmen

Smikkelstip | Hoe lang blijf je pureren?

Vanaf 8 – 9 maanden kun je rustig aan het eten wat grover gaan maken. Je gebruikt de staafmixer wat korter zodat je kleine stukjes in het hapje krijgt. Als dit goed gaat kun je een paar maanden later de stukjes weer wat groter laten. Tegen de tijd dat je kindje 1 jaar wordt kun je proberen het eten in stukjes te snijden en ze apart te geven en ze niet meer door elkaar te mengen.

Recepten in dezelfde categorie

Om een recept of product aan je favorieten
toe te voegen moet je ingelogd zijn op je
Smikkels account.
INLOGGEN
Heb je nog geen Smikkels account? Maak er een aan! >>

BLIJF OOK OP DE HOOGTE!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1 tot 2 keer per maand afwisselend recepten, nieuw, korting en collectie updates.

Nieuwsbrief Smikkels

Alsjeblieft!

TOT 15% KERST KORTING

Op de gehele Smikkels collectie

Cadeautje voor jou!

15% SINTERKLAAS KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

t/m maandag

30% CYBER MONDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie

Niet vergeten!

TOT 30% BLACK FRIDAY KORTING​

Op de gehele Smikkels collectie